søndag 25. oktober 2009

-Random LifE-

Når dagene begynner å rulle avgårde så kommer det mye trivsel med det;) Selv om vi kan se på denne uka alt i alt som en ferieuke er det nye vaner (og uvaner) man skal sette seg inn i. Vi har ordnet og fikset litt i boet og kommet inn i matrutiner. Det kan se ut som det blir et år med mye veggismat.Pga at det ikke har regnet skikkelig her på 2 år så er det kun geitekjøtt å få tak i og vi er ikke så glad i det. Noen ganger kan vi vel få tak i noe kylling men for det meste blir det masse grønnsaker og noen av Cecilies jerntabletter:)Panikken begynner å bre seg når vi begynner å mangle brød og vi ikke er voldsomt keen på loff til alle måltid. Men vi har mat- vi skal ikke klage! Vi kjøpte en god del rødvin i Mombasa og som de fleste vet så kan ett glass rødvin i hagen være godt, ett glass til middag og kanskje ett til kveldskos? -Så Cecilie prøvde å innføre alkoholfri dag på søndager-meeeen siden det da er rødvin på nattverden i kirka så er det vel ingen poeng å prøve?
Imorgen er det ny mandag-ny uke, og kanskje en jobb å gjøre? Vi gleder oss til å bli kjent med stedet og de som bor her!
Vi har ganske lite ting å henge opp i hyttene våre for å gjøre det hjemmekoselig og setter selvfølgelig VELdiG pris på ett kort eller noe annet trivelig fra norges land!

Adresse;
Robert Hoven/Liv Anette Strand
Challa Hotel
P.O.Box 16 - 80302
TAVETA
KENYA
mmm... Frukt og mørk sjokolade...

Cecilies kyllingsuppe og hvitløksbrød-nydelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar